Prefabrik Blog Sayfası

Aktaş Prefabrik Blog Sayfamıza Hoşgeldiniz. Prefabrik Evler Hakında Tüm Sorularınızın Cevabını Bu Adreste.

Prefabrik Acil Yerleşim Çözümleri

Bu ürünler arasında öne çıkan bir gurup da prefabrike acil yerleşim yapılarıdır. Acil yerleşim yapılarının tercih edilmesinin başlıca sebebi doğal afetler olarak görünmektedir. Deprem tehlikesi ile yaşayan ülkemizde önceki yıllarda yüksek şiddetli depremler sonucunda acil barınma ihtiyacının ortaya çıktığı Gölcük, Düzce ve Van depremlerinde bu yapılara ihtiyaç duyulmuştur. Bunun yanında sel, heyelan gibi faaliyetler sonrasında kısa sürede barınma ihtiyaçlarının giderilmesi için yine acil yerleşim yapıları tercih edilmiştir.

Acil yerleşim ünitelerine sadece doğal afetler sonrasında değil, doğal olmayan nedenlerden ötürü çok sayıda insanın acil yerleşim ihtiyacı sebebiyle de ihtiyaç duyulmaktadır. Örneğin son yıllarda yeniden şehir yapılanmasını tercih eden ülkelerde kullanılmaktadır. Bunun yanında son yıllarda artan savaş durumu neticesinde zorunlu göç sonrasında mültecilerin barınma ihtiyaçlarını karşılamak için acil yerleşim yapıları ön plana çıkmaktadır.

Firmamız bu ihtiyaçlara en iyi şekilde karşılık verebilmek için yüksek üretim gücü ve güvencesi ile, farklı plan tiplerinden oluşan standart ürünlerini en hızlı üretim, en hızlı lojistik ve en hızlı montaj süreçleri göz önünde bulundurarak hazırlamıştır. Hekim Panel Sistem ile üretilen acil yaşam çözümlerinin kurulumu beton zemin üzerine gerçekleştirilir. Uygun olmayan zeminler için acil yerleşim üniteleri şaseli (bina alt zeminli) olarak da üretilebilmektedir. Tüm statik hesaplamalar ve üretim detayları en zor şartlar düşünülerek tasarlanmıştır. Burada asıl amaç en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine barınma imkanı sağlamaktır.

Aktaş Prefabrik Yapı

Aktaş Fiberglas Konteyner ve Prefabrik Yapı Ltd. Şti. uzman kadrosu ve kaliteli hizmet anlayışı ile çok kısa sürede bölgesinde sektörün önde gelen isimlerinden biri olmuştur.

İletişim Bilgilerimiz

Yönetim / Satış  : Sanayi Mahallesi, Çimento Fabrikası Karşısı Çınar Sok. Değirmendere/TRABZON
Fabrika  : Beşikdüzü O.S.B. Beşikdüzü TRABZON
Telefon  : (0462) 325 10 89
(0462) 777 77 07
Faks  : (0462) 325 10 89
E-mail  : aktas@aktasprefabrik.com
©2024 Aktaş Prefabrik Yapı Tic. Ltd. Şti. Designed By Pruva Media